tiistai 4. helmikuuta 2014

Uusi telkkari

Toinen päivä uudessa ryhmässä meni ihan ok. Meillä viidellä uudella oppilaalla on kyllä vaikeuksia sanavaraston kanssa. Se vaatii nyt sitten aikalailla enempi työtä ja opettelua, että pääsemme samalle tasolle muiden kanssa. Eilen käänsin yhden kappaleen englanniksi, joka kesti kauan, sillä kappaleessa oli niin mielettömästi uusia sanoja. Tämän jälkeen en vain jaksanut enää alkaa niitä opettelemaan. Jotenkin alkoi väsyttää ja kiukutaa ihan kauheasti, että päädyin vetämään päikkäreitä sohvalle. Tänään uusi yritys.

Viikonloppuna vierailimme appivanhemmilla. Kysyin anopiltani josko hän osaisi leikata hiuksiani, sillä ne olivat päässeet aika huonoon kuntoon. Niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen ja istahdin luottavaisena tuoliin. Aika runsaalla kädellä lähti hiuksia päästä ja jälki oli aikas mielenkiintoista. Tänään on siis tiedossa aika kampaajalle. Toivottavasti kampaaja ei joudu leikkaamaan enää kovin paljoa korjatakseen tilanteen. Hiukset kun ovat naisen kruunu.

Appivanhempien suloinen undulaatti


Tänään saamme myös uuden television. Tilasimme sen netistä viikonloppuna ja jo tänään olisi se noudettavana. 55 tuumainen plasma smart-tv. Siirrämme vanhan televisiomme makuuhuoneen seinään kiinni. Ah, tervetuloa laiskat viikonloput! Odotan innolla.

Tässä muuten kuva eilen tehdyistä suklaapullista. Tein pullat valmiista jauhoseoksesta. En kyllä aio enää kyseistä jauhoseosta ostaa. Kalliimpaa, sekä maku ei tosiaan ylettänyt täysin omatekoisten tasolle. Nytpähän sen tietää. Eikä yleiskoneella pullien valmistus alusta loppuun edes niin iso homma ole. Pullat oli kyllä silti hyviä. Päällä suklaarakeita ja sisällä maitosuklaata + juomaksi fazerin dumle kaakaota. Nami!

2 kommenttia:

  1. Heh, onneksi hiukset kasvaa!! Tuu mun parturiin pääsiäisenä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on niin lyhyeksi kynitty, että en taida mennä mihinkään parturiin pariin vuoteen! :S

      Poista