torstai 6. helmikuuta 2014

Työntäyteisiä päiviä

Pari päivää mennyt hujauksessa ohi. Asensimme uuden telkkarin olohuoneen seinälle sekä vanhan makuuhuoneeseen. Luksusta! Nyt kyllä kelpaa rentoutua tässä huushollissa. Ja hitsi, että 55 tuumaa on valtava koko. En ollut kuvitellut kokoeroa näinkin huomattavaksi verrattuna entiseen 47 tuumaiseen töllöön.

Vanha telkkari takana ja uusi edessä ennen asentamista.


Kävin kampaajalla tiistaina. Hiuksista tuli niin lyhyet, että kyllä inhotti katsoa itseäni peilistä. Kampaaja sanoi, että otsatukka sopisi minulle, sillä kasvojeni muotoa ei kuulemma imartele sivujakaus ja pitkät hiukset. Minusta oli hienoa, että ihminen jolla oikeasti on silmää ja näkemystä sanoi mielipiteensä. Yleensä kampaajalle mennessäni he eivät osaa sanoa omaa mielipidettä mikä väri tai muoto sopisi. Nyt kuuntelin kampaajaa ja annoinkin hänelle aika vapaat kädet. Noh, en ole kyllä ihan niin tyytyväinen mitä kuvittelin. Mutta onneksi hiukset kasvavat takaisin. Tämä kuva on nyt aamulla otettu, otsatukka sivulla. Eli ei ihan niin järkyttävä kuin sen oikeasti kuuluisi olla. Onneksi hiuslakka ja pinnit on keksitty, että saan pidettyä otsiksen sivulla vastaisuudessakin.Eilen tein Runebergin torttuja. Olihan sentään Runebergin päivä. Valitettavasti ne vähän kärähtivät, mutta olivat ne minusta silti ihan hyviä. Kristian söi vain kaksi koko päivän aikana, joten oletan ettei ihan hänen suosikkejaan taitaneet olla. Mutta ensi vuonna uudestaan. Ehkäpä eri reseptillä ja tarkkaavaisempana sen uunin kanssa. Tarkoituksena oli kertoa Kristianille Runebergistä ja hänen vaikutuksestaan suomeen, mutta koko päivä meni tv:tä asentaessa. Ja kävimme me Tor Olella syömässäkin yhdessä välissä. Olimme valmiita telkkarien kanssa vasta kymmeneltä illalla. Pakkohan molempia uusia telkkareita oli sitten testata, joten nukkumaan meno venähti vähän myöhäiseksi. Minulla tänään onneksi vapaapäivä, mutta Kristianilla ei taida olla kovinkaan mukava työpäivä menossa. Tänään sitten tiedossa rentoutumista kotona ja suunnitelmana olisi mennä keskustaan syömään Tor Olen kanssa. Kristiansandissa on meneillään "syö satasella" viikko. Eli monessa ravintolassa on yksi ateria tai tarjous, jossa ruokaa saa vain sadalla kruunulla. Syöminen ulkona on Norjassa aivan järkyttävän hintaista normaalisti, joten onhan tarjousta nyt sitten hyödynnettävä. Aiomme mennä syömään rouskua Sjøhusetiin (Eli meritaloon). Se onkin meille kaikille uusi makuelämys. Ravintola sijaitsee meren rannalla ja se on minulle uusi paikka, jossa en ole ennen käynyt. Gleder meg. :)


1 kommentti:

  1. Ihanalta näyttää sun uudet hiukset, toivottavasti totut niihin pian :) jos raaskit nii laita kuva missä sul on otsis edessä, olis hauska nähdä miltä se näyttää- voisin kuvitella, että hyvältä!

    VastaaPoista