maanantai 24. helmikuuta 2014

Gautefall

Lauantaina kävimme laskettelemassa Gautefallin laskettelukeskuksessa muutaman entisen luokkalaiseni kanssa. Ajomatka kesti kaksi tuntia. Menimme kahdella autolla, sillä porukkaa oli kasassa sen verran paljon. Lähdimme matkaan aamulla puoli kahdeksalta. Ostimme matkalla aamupalaa sillä heti herätessä syöminen tuntui mahdottomalta ajatukselta. Ajomatka meni nopeasti ja siinä yhdentoista maissa taisimme olla jo rinteessä. Vuokrasin varusteet laskettelukeskukselta, sillä en vielä omista omia. Päivä oli sen verran hauska, että taidamme ostaa minulle omat sukset ja monot. Alku tosin ei sujunut ihan nappiin ja minulla kesti parisen tuntia löytää oikea tekniikka ja tarvittava rohkeus. Juuri kuin suksi alkoi luistaa ja uskalsin mennä ison rinteen alas lujempaa loppui aika kesken. Hissit toimivat vain kello neljään asti iltapäivällä. Lasten rinne oli ainoa, jossa oli valaistus, joten se on ainoa joka on kätössä vielä iltaan saakka. Kello neljältä oli vielä kirkasta, että ihan hyvin olisivat voineet pitää rinteet auki ainakin yhden tunnin kauemmin. Olipa kyllä hauska ja uuvuttava päivä. Illalla kotona olin ihan poikki ja simahdin sohvalle. Erilainen tapa viettää lauantai, mutta oikein mukava ja terveellinen.2 kommenttia:

  1. ooo, laskettelu on niin ihanaa! ja kuvat näyttää ihanalta! täällä on ollut suht vähälumista joten en päässy koko talvena rinteeseen, viime vuonnakin vaan kerran x(

    VastaaPoista
  2. Joo, täällä Kristiansandissakin jo lumi sulanut pois, mutta onneksi Norja on täynnä vuoria, että ei kauheen kauas tarvii ajaa kun jo muutaman metrin kinokset ympärillä :)

    VastaaPoista