keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Elämää, ei sen enempää

Eilen kävelyllä anopin kanssa kävimme Ica-ruokakaupassa. Siellä oli paljon hyviä tarjouksia, joista yksi oli 5 kpl suklaalevyjä 100kr. Se oli todella edullinen tarjous, joka piti tietysti käyttää hyväksi. Valitsin itselleni kaksi levyä, joita en ollut ennen kokeillut: Freia m&m sekä Oreo. Kävelyn jälkeen tulimme meille istumaan ja juomaan kahvia. Ja tietystihän uutuussuklaata piti heti kokeilla. Se oli niin hyvää, että koko levy tuli tuhotuksi yhdessä illassa. Valitettavasti se olin minä joka vedin itsekseni melkein koko levyn. Onneksi en osta tähän talouteen juurikaan makeisia sillä, enhän mä malttaisi pysyä niistä erossa saati syödä kohtuudella. 

Puppe ei valitettavasti ole alkanut käyttämään uutta pesämökkiään mikä on parvekkeelle laitettu. Sen sijaan Puppe käyttää sitä hyväkseen, päästäkseen hyppäämään arkun päälle. Arkku sijaitsee parvekkeella aivan ikkunan toisella puolella. Tämän päällä Puppe ihmettelee ja katselee sisälle, että mitä me oikein sisällä touhuamme. Kun avaamme oven ja pyydämme, että tämä tulisi sisälle niin lähtee Puppe juoksemaan karkuun tuhatta ja sataa. Tämä kuva on otettu noin viikko sitten kun täällä Kristiansandissa käväisi lumi maassa. Nyt ei ole lumesta juuri enää tietoakaan. Hyvä niin.

Kuva otettu sisältä, välissä vain ikkunalasi.

Joulu on tullut. Tilasimme nimittäin useita norjan kielen oppikirjoja ymmärrettyämme tilanteen, että koulua on jäljellä vain muutama kuukausi, jonka jälkeen sitä pitäisi selviytyä ja olla kykenevä työelämään. Kävin hakemassa paketin postista maanantaina. Kielioppikirja ainakin on todella hyödyllinen. Yksikään norjalainen keneltä olen kysynyt  kieliopista ei osaa selittää miksi asia on niin, he vain puhuvat kieltä. Tuskimpa itse tosin olisin yhtään sen parempi opettamaan suomen kieltä. Tai ehkä vähän. 
Ensi viikolla on talviloma. Menemme Kristianin kanssa luultavasti mökille. Mökin läheisyydessä on laskettelukeskus, jota aiomme hyödyntää. Ihanaa. Kristianilla ei ole lomaa, mutta hän aikoo ottaa yhden tai kaksi päivää vapaata jos se vain onnistuu. Muuten ei sitten muita suunnitelmia olekaan. Taidan panostaa opiskeluun ja ehkä asunnon sisustamiseen. 

Ja ei kauaakaan aikaa jäljellä kun lähdemme Lontooseen. Olemme varanneet teatteriliput Les Miserables näytökseen sekä jalkapallo-otteluun. En malta odottaa! 

Muuten ei elämään kuulu sen ihmeempää. Kuulin, että yksi kaverini joutui vankilaan. Se laittaa taas vähän ajattelemaan asioita. Miten ei ihmisestä olisi ikinä uskonut asioita, mutta toisaalta ei tämä yllättänytkään. Maailma on ihmeellinen paikka ja ihmiset ovat arvaamattomia. Onneksi elämässäni on ihmisiä joihin voin luottaa aina. Se antaa turvallisen ja onnellisen olon.  


4 kommenttia:

  1. Oi vitsi, LND <3 Oltiin viime kesänä Alisan kanssa kolme yötä, ei riittänyt sitten mihinkään, tai siis toki riitti, mutta ei sammuttamaan Lontoo-janoa. :) Niin ihana kaupunki. Minkä pelin meette katsomaan?

    VastaaPoista
  2. Me mennään pidennetyksi viikonlopuksi. Onko suositella joitain näkemisen arvoista paikkaa (siis London eyen, Big Benin etc. lisäksi)?

    VastaaPoista
  3. Teille ehdottomasti London Dungeon! Se on ihan huippu, sellainen kauhutalo. Uskon, että tykkäisitte. Se on London eyetä vastapäätä, eli ne kaks kannattaa hoitaa samalla reissulla :) ja Big Ben toki nököttää siinä samassa korttelissa. Mutta Dungeon on ehdottomasti jonottamisen arvoinen :)

    VastaaPoista