tiistai 10. joulukuuta 2013

Jouluostoksilla

Eilen olimme joululahjaostoksilla Gørilin kanssa. Suurimman osan lahjoista sain ostettua, mutta silti puuttuu vielä ihan liian monta. Kauppakeskusta kiertäessä mieleen muistui nimiä, joille pitäisi kanssa vielä  ostaa jotain. Onneksi mukanani oli nokkelaa seuraa, joka osasi vinkata sopivia kauppoja ja lahjaideoita, joten shoppailu oli hauskaa ja tuottavaa. Ei siinä itse lahjojen määrässä muuta vikaa ole kuin se, että loppujen lopuksi tulee vain aika kalliiksi. Jos olisi vain muutama ihminen kenelle ostaa niin saisi panostaa heihin ja saada täydelliset lahjat juuri heille. Mutta tämmöistä tämä joulun aika on. Antamisen juhlaa. Itse pidän enemmän lahjojen antamisesta kuin saamisesta. Ihana ilahduttaa. Varsinkin jos on löytänyt juuri ne täydelliset lahjat ihmisille kenestä välittää. Tänään olen käyttänyt aikaa lahjojen pakkailuun ja koristeluun. Ompa mukavaa joulupuuhaa. Kortteihin signeeraan antajana H&K. Tämä tarkoittaa siis minua ja Kristiania. Söpöä eikö? :)
Tulipa sitä ostettua myös itselleni muutaman lahja. Ostin uuden kaulahuivin H&M:stä, sekä vihkon Home&Cottagesta. Vihko oli ihan yksinkertainen ja vanhanaikainen, mutta se siinä ehkä viehättikin. Hinta oli kyllä aika törkeä, mutta olin vihkoa katsellut jo ennestäänkin silloin perääntyen kaupasta fiksuna. Nyt en voinut itselleni vain mitään.

Kristian katsoi minua epäuskoisena kysyen, että mitä minä oikein aion vihkoon sitten kirjoitella. "Daily notes of course!". Sehän nähdään, Kristian hymyili.

Ja mukaan sain vielä, kiitos anopin, sinisen hyasintin sekä kranssekakeja.

Oli niitä vielä eilen enemmän.2 kommenttia:

  1. ihana, nauroin ääneen sun ja kristianin daily notes- keskustelulle. :D suloisia paketteja <3

    VastaaPoista
  2. Hehe, Joo. Ei ne miehet aina oikein ymmärrä naisten mielitekoja. Mutta eipä niiden tarvitsekaan :D <3

    VastaaPoista