torstai 5. joulukuuta 2013

Pikapäivitystä

Jopas nyt kenkkuilee blogin ulkoasu. En saa silmää miellyttäävää sitten millään. Huomasin tuossa pari päivää sitten läppäriltä blogia selaillessa, että blogin koko on aivan väärä. Näyttää niin paljon paremmalta tv:n ruudulta jonka kautta yleensä tietokonetta käytän. Josko Kristian saisi tänään illalla ulkoasun korjattua.

Tänään on täällä Kristiansandissa myrskyisä keli. Tuuli puhaltaa kovaa ja vettä sataa kaatamalla. Asteita näyttäisi olevan +6. Lauantaina tosin näyttäisi ennusteen mukaan olevan yksi miinusaste päivällä. Saas nähdä saadaanko tänne lunta ennen joulua.

Tänään piti mennä kuntosalille, mutten sitten jaksanutkaan. Ehkä huomenna?

Eilen olin kauppakeskuksessa erään suomalaisen tytön kanssa keneen tutustuin suomiseuran tapaamisen kautta. Oli hauskaa. Sain pari joululahjaakin jo ostetuksi. Menemme ensi viikolla kaupungille käymään. Ihanaa tutustua uusiin ihmisiin. Ai niin, ja tilasin kahvin ja veden kahvilasta norjaksi. Hyvä minä!

Nyt siivoamaan oma sekä eläinten kämpät kuntoon!  

2 kommenttia:

  1. ihanaa että oot tavannut jonkun suomalaisen :)) ja näyttää hyvältä tää uus leveys! vaikka ei vanhakaan hassumpi ollut.

    VastaaPoista
  2. Blogisi ulkoasu on kyllä hieno ja kuvat kivoja (: Mä en ole vielä päässyt suomiseuran tapaamisiin, mutta ehkä seuraavan kerran sitten..

    VastaaPoista