keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lyhyt kouluviikko

Tämän viikon koulut onkin sitten käyty. Opettajilla on huominen ja perjantai suunnittelupäiviä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että he käyttävät päivät opetuksen ja kurssien suunnitteluun. Lähdemme tänäään Kristianin kanssa mökille. Toivotaan hyviä ja lämpimiä syysilmoja. Kamera tulee ainakin olemaan ahkerassa käytössä.


Meillä oli koulussa eilen testi kappaleesta 8. Sain parhaan arvosanan luokaltamme. Opettaja sanoikin minun saaneen täysin virheettömän tuloksen ainoana ryhmässä. Ai tätä ylpeyden tunnetta! Tarkastellessani koetta huomasin kyllä yhden pienen virheen. "Jeg trenger en nye genser." Suotakoon tämä yhden kirjaimen virhe anteeksi. Onnistumisen tunne on varmaan yksi parhaimmista tunteista mitä on. Se kannustaa eteenpäin ja nyt tekeekin mieli vain opiskella ja saada lisää hyviä arvosanoja. Voikohan opiskeluun jäädä samalla tavalla koukkuun kuin treenaamiseen? Itse en ole tosin kokenut ikinä olevani koukussa urheiluun. Tätä nyt ei taida tulla koskaan tapahtumaankaan.


Norjan A1 koe onkin jo nyt tulevana tiistaina! Me emme tosin ole käyneet edes kirjan A1 aihealueeseen lukeutuvaa kappaletta 9 läpi. Opettaja sanoi , ettei koe seuraa På vei- kirjan kappaleita vaan se on koe, joka katsoo suoriudutko A1 tasoon kielivaatimuksista. Eiköhän koe mene osaltani ihan hyvin. Aika luottavaisella mielellä olen liikkeellä. Nyt tulevina vapaapäivinäkin mökillä on aikaa lukea ja päntätä. Toivottavasti Kristianille on ok viihdyyttää itse itseään. Ostimme eilen norjankielisen junior Aliaksen. Sitä pelaten voimme yhdessä opettaa minulle uusia sanoja ja kuvailemaan asioita ääneen. Vaikuttaa kyllä erinoimaiselta tavalta oppia kieltä. 

Nyt siis melkein viikoksi puhelin- sekä internetyhteyksistä kantamattomiin. Seuraavan kerran blogia päivittäessäni on minulla toivon mukaan paljon kauniita syyskuvia vuoristosta näytettäväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti