keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Blogin uusi ilme

Eilen sitten vihdoin laitoin tuumasta toiseen ja tein blogille uuden ilmeen. Itse olen ainakin kovin tyytyväinen. Muokkasin Ålesundista otetun kuvan picasan google+ versiossa. Alkuperäinen kuva tässä:


Kyseisellä muokkausohjelmalla saa kyllä ihmeiä aikaan. Sen parissa vietin sitten muutamisen tuntia kokeillen eri toimintoja. Blogin taustakuvana toimii  symbolisena merkkinä Norjan kansalliskukka Kanerva. Sitä ei kyllä oikein tunnista, mutta siellä se on. Muokkasin kuvaa kuin myös picasan avulla:


ja alkuperäinen:

Klikkaamalla saa kuvat isommiksi :)

4 kommenttia:

 1. Hei.

  Hei Heini. Eka kertaa vierailulla blogissasi. :) Kivan näköinen tuo sinun header kuvasi. Pidän kovasti tuommoisesta kulahtaneesta ilmeestä. En ole itse vuosiin käyttänyt picasaa, mutta näkyy sillä saavan aikaiseksi kivan näköisiä efektejä. Pitänee joskus taas tutustua uudelleen picasaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka
   Kiitoksia! Ja huomaa, että tavallisella picasalla ei ole kyseisiä ominaisuuksia vaan on käytettävä "extended version", johon pääsee google + kautta ja selaimena on käytettävä chromea.

   Poista
 2. Voi että, hieno ulkoasu! Itse en yleensä pidä näin kapeasta "tekstiosasta" mutta tässä se toimii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Tekstiosa taitaa olla vähän liiankin kapea mitä noita sivujani (mm. degut) katselin. Pitää hieman leventää ettei nuo sivun Labelit tule tekstin päälle.

  VastaaPoista