maanantai 21. lokakuuta 2013

Mökkireissu 1/3


Nyt olemme tulleet takaisin kotiin ihanalta ja rentouttavalta mökkireissulta. Viihdyimme siellä yhteensä 4 päivää ja ajoimme eilen illansuussa kotiin. Mökki sijaitsee aika korkealla vuoristossa, joten oli syksy siellä edennyt paljon pidemmälle kuin täällä etelässä. Puut olivat jo paljaita muutamia hassuja keltaisia puita lukuunottamatta. Maisema oli kaunis omalla karulla tavallaan.

Ensimmäinen ilta meni rentoutuen. Olimme perillä sen verran myöhään, että aika meni lähinnä mökin lämmittämiseen ja aloilleen asettumiseen. Kristian löysi itselleen kirjan, jota alkoi lukemaan. Itse pelasin Mahjong peliä tietokoneelta. Katsoimme myös pari sarjaa koneelta ennen nukkumaan menoa.

Torstain 17.10.13 omistimme ihan vain rentoutumiselle. Vein Pupen ulos tämän uudessa söpössä hinassa. Kani tuntui kovasti nauttivan uudesta ympäristöstä uusine hajuineen ja mielenkiintoisine paikkoineen. Kovasti olisi halunnut mennä mökin alle.
Huussin alla on mielenkiintoista
Ilta meni sohvalla makoillessa ja tunnelmoiden kynttilän valossa. Otimme muutamia esineitä seiniltä alas mistä emme pitäneet. Yritimme tehdä mökistä enemmän meidän näköistä. Meidänhän se periaatteessa onkin. Jaamme mökin Kristianin veljen kanssa, joka asuu Bergenissä ja opiskelee. Luulen, että hänellä on tosin aivan liian aktiivinen elämä ollakseen kykenevä viettämään paljoa aikaa mökillä. Me päätimme ainakin Kristianin kanssa alkavamme käyttää mökkiä enemmän. Vuoristossa, karussa ympäristössä, luonnon keskellä ilman puhelin- tai internetyhteyttä kyllä rentouttaa kummasti.  


Perinteinen norjalainen mökki omaa vanhat, puiset sukset seinällä. Tällä mökillä perinnettä uhmaten on Kristianin ensimmäiset muoviset sukset. Suloista.


 Yön taikaa

Pitkällä valotusajalla lentokone ja satelliitti samassa kuvassa.3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ihanat tunnelmat, hieno villapaita ;)

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi vahingossa! Aivan mahtava blogi sinulla. Itsekin miettimässä elämän muutosta, muuttoa ym. Upeita kuvia. Tekisi mieli itsekin Norjaan kun näkee maisemat.

    VastaaPoista