tiistai 2. heinäkuuta 2013

Shoppailemassa

Sovimme eilen koulukaverini kanssa menevämme tänään rannalle, mutta aamulla herätessä sää ei ollut mitenkään houkutteleva. Vaikka olikin kirkasta, niin oli myös tuulista ja asteita noin 15c. Lisäksi ohi pyyhälsi sadepilvi, joka teki säästä vieläkin epävakaisemman. Rannan sijaan päätimme silti tavata. Otin auton ja ajoin keskustaan kaverini luokse. Menin hänen luokseen ja joimme kahvit. Juttelimme niitä näitä muutaman tunnin verran ja lähdimme kiertelemään kauppoja. Ostin ihanan hameen sekä pikkumustan mekon h&m:stä. 


Aika loppui kesken, kun Kristian soitti ja ilmoitti olevansa valmis töistään. Olimme sopineet menevämme kauppaan tekemään viikon ruokaostokset. Lähdin siis ajamaan kohti Lundia, jossa sijaitsee kolme isohkoa ruokakauppaa; Coop extra (johon olemme hankkineet bonuskortin), Rema1000 sekä Ica. Ica on näistä ehdottomasti paras laadultaan, mutta coop ja Rema1000 ovat halpoja. Menimme tällä kertaa Rema1000. Rahaa kului paljon, mutta eväillä mitä ostimme pötkii kyllä pitkälle.

Torstaina olisi Kristiansandin keskustassa Handelens dag eli nimetty shoppailu päivä. Pyysin jo samoista kaveriani liittymään seuraani tuolloin. Ainakin aion ostaa uuden käsivatkaimen jalustalla. Lahjaksi saamamme yleiskone ei nimittäin ole mistään kotoisin kun tarvetta olisi taikinan teolle/ munien vatkaamiselle. Lisäksi tietysti jos löytyisi vaatteita ja esimerkiksi uudet viinilasit.. Torstai tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti