torstai 12. kesäkuuta 2014

Synttärijuhlat

Eilen oli Kristianin syntymäpäivät. Taas vuosi lähempänä kolmekymppisiä ja sen mukanaan tuomaa kriisiä. Ainakin niin hän väittää. Toivottavasti siihen mennessä tunnen paljon ihmisiä täällä Norjassa ja voin yrittää järjestää kunnon megabileet. Juuri sitä, mikä ei hänen korviinsa kuulostaisi hyvältä, mutta ihan varmasti hän rakastaisi sitä. Me olemme vähän samanlaisia hölmöjä, ettemme pidä itseemme kohdistetusta huomiosta, mutta tykkäämme antaa sitä toisillemme.

Eilen Kristianin vanhemmat ja veli tulivat meille juhlistamaan poikansa syntymäpäivää. Grillasimme ja söimme yhdessä auringon lämmössä parvekkeella. Ruokana oli svinekotletter (eli sianlihapihvejä), grillattua maissia, perunasalaattia ja fetasalaattia. Ai että oli hyvää! Minä niin rakastan grilliruokaa. Juotavaksi oli viiniä ja olutta. Ruokailun jälkeen siirryimme sisätiloihin, sillä aurinko laski puiden alapuolelle ja näin ollen ilmakin hieman viileni. Göril oli ostanut Kristianin lempikakun, Firkløver kaken Gehebin leipomosta, linkki tässä. Omaan makuuni kakku on vähän turhan makea, mutta Kristian sanooo voivansa syödä kakun äitinsä kanssa kahdestaan (vaikka kakku oli suunnattu seitsemälle henkilölle). Itse söin yhden palan, joka oli aivan riittävä. Kahvipöydässä kakun lisäksi oli myös minun tekemiäni mansikkamuffinsseja, Smash- suklaata sekä mansikoita.

Lahjaksi ostimme toisillemme playstation 4. Minun syntymäpäiväthän ovat viikon kuluttua, niin olemme päätyneet aina ostamaan yhden kalliimman lahjan toisillemme puoliksi. Minä kuitenkin halusin ostaa jotain pientä ihan vain Kristiania ajatellen, joten kävin karkkikaupassa ostamassa hänelle vähän kirpeitä karkkeja ja kirjakaupasta ostin hänelle kirjan, josta hän tuntui ilahtuvan kovasti. Ostin nimittäin kirjan kirjailijalta, jonka yhden kirjan Kristian on lukenut entuudestaankin. Lisäksi varasin yhden kirjan mitä kaupassa ei silloin ollut, mutta mistä Kristian on minulle puhunut. Haen sen ensi viikolla. Ihana antaa lahjoja mistä toinen ilahtuu.

Lahjaksi appivanhemmiltamme saimme uuden sisustukseen sopivan kanin häkin. Verrattuna edelliseen (joka oli siis yhtä värien kirjoa) on tämä uusi aivan ihana! Täydellinen.


Lisäksi sain lahjaksi uuden viltin sohvalle, jota olin katsellut Åhlensista. Se on kuin myös aivan täysosuma meidän sisustuksessa. Kyllä nyt kelpaa!


3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo pupuhäkki! Ja hyvää syntymäpäivää :)

    VastaaPoista
  2. Onnea synttäreiden johdosta! :) Tykästyin blogiisi (ja erityisesti kaikkiin upeisiin maisemakuviin Norjasta) kun etsin yleisesti suomalaisten kokemuksia Norjassa asumisesta, joten liityin mukaan seuraamaan :)

    VastaaPoista