maanantai 25. marraskuuta 2013

viikonloppu

Taas on jyllännyt flunssa päällä koko viikonlopun. Mikähän siinä on, että sairastun näin helpolla. Jotenkin koko viikonloppu mennyt ihan puolikuntoisena. Tuntuu ettei jaksa tehdä yhtään mitään ja pienikin rasite tuntuu rankalta. Kämppä on ajautunut aivan kaaoksen pariin viikonlopun aikana kun en vain ole jaksanut siivota. Enkä jaksa tänääkään. Ruoka ei ole maistunut miltään, että en ole saanut nauttia arjen pienimmistäkään iloista. Onneksi sentään ollut viikonloppu ilman suunnitelmia eli on saanut maata sohvalla ihan kaikessa rauhassa leffoja ja sarjoja katsellen. Opiskelusta ei ole tullut mitään, sillä keskittymiskyky ollut nollassa. Eilen nukkumaan mennessä unohdin suorittaa ihan normirutiineja eli ottaa vesilasin yöpöydälle, laittaa puhelin lataukseen ja piilolinssitkin jäivät yöksi silmiin. Huh huh! Yritän silti tänään saada vähän opiskeltua huomiseen kokeeseen. Pitäisi opetella joukko verbejä ja niiden taivutuksia. Noniin, eiköhän siinä ollut sitten päivän valitukset.

Perjantaina ennen flunssan puhkeamista oli minulla luokkalaisten pikkujoulut. Oli todella hauskaa! Paikalla oli melkein kaikki luokkalaiseni, lukuun ottamatta Portugalilaista tyttöä, jolla puhkesi vesirokko. Voi raukkaa! Mahtaa olla kurjaa olla kolmekymppinen ja kokea vesirokko. Kuulemma hänellä rokko on vielä aika pahana. Toivotaan, ettei jättäisi arpia. Ainakaan kasvoihin.

Pikkujoulukemuihin olivat ihmiset siis vääntäneet vaikka mitä ruokaa. Oli erytrealaista kansallisruokaa, Oli intialaista, iranilaista, espanjalaista, ukrainalaista, puolalaista, georgialaista, filippiiniliäistä. Ja voi että oli hyvää! Pyysinkin reseptejä meidän facebook ryhmässä että pääsisi itsekin ruokia kokeilemaan. Ilta meni muutenkin tosi rattoisasti. Joimme olutta ja giniä sekä tanssimme. Oli tosi kivaa. Kotiin lähdimme siinä yhden kahden maissa yöllä. Aloimme vielä Kristianin kanssa katsomaan tv-sarjoja ja päästimme Pupen ulos häkistään. Yhtäkkiä huomasimmekin, että kello oli viisi ja olimme nukkuneet koko ajan. Pupella oli ollut omat pienet juhlat täällä meneillään sillä aikaa, mutta ei onneksi sähköjohtojen parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti