maanantai 14. lokakuuta 2013

Kaunis lokakuuLauantaina lähdimme kävelylle Kristianin kanssa. Sää oli niin kaunis ettei sitä viitsinyt kököttää sisällä ihan koko päivää. Tosin matkaan lähdimme vasta kuuden maissa, joten emme kerineet näkemään metsän kauneinta väriloistoa. Olin asennoitunut siihen, että tänään maanantaina sitten uusi yritys. Onhan sentään vapaapäivä niin minulla kuin Gørililläkin. Noh, nythän sitten tietenkin sataa. Katsotaan mitä keksimme. Lähdemmekö silti sateesta huolimatta, mutta ilman kameraa vai mitä?


Menimme Kristianin kanssa lähimetsään pienelle kävelylle. Illan hämäryydessä on tosin jotain  omaa hohtoa.
Metsäreitin päätteeksi päädyimme jalkapallokentälle, jolla oli kaksi palloa. Päätimme huviksemme alkaa hieman pelaamaan jalkapalloa kahdestaan. Aikaa vierähti noin tunti, sillä lopetettuamme oli ilta hämärtynyt ja sammuttivat he kentältä valotkin. Aika kuluu nopeasti kun on hauskaa! Käveltyämme kohti kotia Kristian sai napattua aivan mahtavia kuvia kuusta. Aina kameramme vain jaksaa yllättää hienoista kuvistaan.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Ihania kävelyreittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo upeat maisemat. Samanlaisiahan ne kaikki metsät on, mutta täällä etelässä on kyllä vähän laajempi skaala luonnonvaraisia kasveja mitä suomessa tunnetaan kasvavan vain ruukuissa.

      Poista