maanantai 23. syyskuuta 2013

Rento vapaapäivä

Nyt alkaa olla flunssa selätetty ja voi palata taas normaaliin mukavaan arkeen. Jotenkin olen aina niin pahalla tuulella kun on kurkku kipeä ja kaikki paikat ihan tukossa. En varmastikaan ole helppoa seuraa kipeänä. Kristian parka. 

Minulla on koulusta aina joka maanantai vapaata. Oikeastaan aika mukavaa olla ihan itsekseen kotona ja tehdä mitä huvittaa. Yleensä käytän maanantait kodin siivoamiseen ja anopin kanssa jotain kivaa puuhastellen. Tänään kuitenkin taidan pysytellä ihan vain kotona ja opiskella norjan kieltä. Tavoitteena olisi oppia adjektiivien taivutusta ja vaatekauppasanastoa. Ensin kuitenkin vähän kämpän puunausta ja aamupalaa.

Viikonloppu meni kivasti kotosalla nysväten. Kristian on ostanut uuden huippusuositun Gta 5 pelin, jota tykkäisi pelata varmaan päivät pitkät. Minäkin vähän osallistunut pelaamiseen ja tehnyt pari tehtävää. Peli oli kyllä odotusten arvoinen. Tosi hyvin tehty peli. Eilen automatkalla Kristianin kaverille kysyinkin Kristianilta, että mikä hänen mielestään pelissä on pahinta ja vastaukseksi sain, että "Ei ole tarpeeksi aikaa pelata". Hehe, tästä varmaan voimme syyttää minua, mutta olisi kiva ehkä välillä tehdä muutakin kuin pelata videopelejä. Vaikka itsekin niistä tykkään. 

Eilen, sunnuntaina piipahdimme Kristianin kaveripariskunnalla kahvilla. He asuvat aika kaukana, noin puolen tunnin ajomatkan päässä kotoa. Oli ihan mukava nähdä heitä pitkästä aikaa. Yleensä minulla on ollut aika tylsä vierailu heidän luonaan, sillä yleensä he eivät jaksa puhua englantia, mutta eilen oli yllättävän mukavaa! Ehkä fakta, että emme olleet vierailleet heillä vamaan puoleen vuoteen auttoi. Palasimme kotiin kahdentoista jälkeen illalla ja menimme melkein suoraan nukkumaan. Ei varmaankaan helppo viikon aloitus Kristianilla.  

Nyt on muuten liput Suomeenkin varattu! Syysloman saa viettää siis ihanien ystävien ja perheen kanssa. Meillä on jo paljon suunnitelmia viikolle, että varmaan tulee aika kiireistä olemaan. Yksinäisyys tekee täällä asumisesta joskus vähän masentavaa, että on jo olla aikakin päästä hetkeksi ytävien luo. Menemme Suomeen Kristianin kanssa yhdessä, joten Puppe joutuu hoitoon anopille. He lähtevät tosin juuri samaisella viikolla mökille, joten Puppe pääsee siis ilmeisesti mökille mukaan. Vähän jännittää, miten otus oikeen pärjää, kun tuntuu olevan vähän arka uusille paikoille. Eiköhän se silti ihan hyvin mene. Ajattelimme huomenna mennä yhdessä Pupen kanssa illalliselle anopille, jotta nähdään miten kaveri reagoi uusille paikoille. Jos se uupuu ihan täysin niin sitten pitää harkita uudestaan. Vaihtoehtonahan on siis Tor Ole, joka viime lomallamme Ålesundiin tuli meille hoitamaan Puppea kahtena päivänä. Mutta olisihan se mökki ideaalinen paikka pienelle kanille, jos vain tämä saa mahdollisuuden päästä ulkoilemaan ja haistelemaan uusia tuoksuja.

Laitetaas vielä riiviöstä otettu kännykkäkuva.

Parvekkeella on jännää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti