keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tylsä päivä

Eilen Kristianin kaveri tuli meille illaksi. He pelasivat yhdessä Call of dutyä muutaman tunnin putkeen, jonka jälkeen he katsoivat jalkapallo-ottelun. Koko ilta tietysti lähes pelkästään norjan kieltä. Kristianin kaveri tuli meille siinä ennen kello kuutta, kun oli syönyt ruoan kotonaan ja lähti yhdentoista jälkeen illalla. Sinä aikana emme Kristianin kanssa syöneet itse mitään muuta kuin paprikasipsejä. Skippasimme siis lounaan ja menimme tyhjin vasoin nukkumaan heti kaverin lähdettyä kotiinsa. Minulla oli muutenkin kieltämättä tylsä ilta. Kävin lenkillä Sømin ympäri sillä aikaa kun pojat pelasivat sekä yritin hieman tehdä norjan kielen kotitehtäviä makuuhuoneessa. Onneksi meillä ei kovin usein vieraile kavereita. Tor Ole nyt on poikkeus. Häneen olen jonkin verran tutustunut ja hän yrittää puhua englantia jonkin verran. Silloin on minullekin jotain viihdykettä. Tänään aiomme luultavasti olla Kristianin kanssa kahdestaan kotosalla koko päivän sarjoja katsellen. Ja tänään aiomme kyllä nauttia hyvän illallisen! Lämmin ruoka kerran päivässä on päivän kohokohta! 

Tänään söin muuten aamiaisen. Se on minulle uutta. Yleensä lähden kouluun tyhjällä vatsalla ja syön vasta kotiin päästyäni. tarkoituksena tänään oli tosin mennä kuntosalille heti koulun jälkeen, joka ei tosiaan ole järkevä ajatus jos viimeisimmästä ruokailusta melkein 20 tuntia aikaa. Söin aamiaiseksi yhden isokokoisen sämpylän kahvin kera. Otin lisäksi banaanin mukaan, jonka ajattelin syödä ennen salia, koulun jälkeen. Noh, sinne autoonhan se nyt sitten jäi. Onkohan se syömäkelpoinen vielä huomenna. 

Minun on tehnyt mieli pitkään tehdä Linströminpihvejä. Niinpä ostin eilen purkillisen punajuria, joten ehkäpä tänään olisi hyvä päivä kokeilla valmistaa kyseisiä pihvejä. Täytyy vain etsiä hyvä resepti netistä, jolla niistä toivon mukaan tulee herkullisia. Kristiankin oli yllättävän myöntyväinen ehdotukseeni. 

Tänään olen ollut koulussa ja kuntosalilla. Viihdyin salilla alle tunnin. Kai se on parempi kuin ei mitään. Pitää katsoa kuukausikorttien hintoja Aquaramaan. Siellä viihtyisi varmasti enemmän kuin kuntosalilla. Luokkalaistenikin kanssa ajattelimme, että Aquaramaan menon voisi ottaa tavoitteeksi kerran kuukaudessa. Im in!

Puppe voi hyvin. On rohkea ja utelias pikku pupu. Tykkää repiä mattoja ja jyrisiä sähköjohtoja. Oppiikohan ikinä mikä on sallittua ja mikä ei. Vähän kyllä epäilen. Pitää vain pitää silmä tarkkana ja eristää alueet minne ei ole sallittua mennä. Puppe täyttää ttänään 7 viikkoa. Vielä vikon vajaa virallisesta luovutusiästä. Täytyykin muistuttaa Kristiania vakuutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti