tiistai 27. elokuuta 2013

Aquarama

Maanantaina olimme luokkalaisteni kanssa järjestäneet pienen luokkaretken Aquaramaan, eli Kristiansandin vesipuistoon. Vesipuisto on Kristiansandin ainoa uimahalli, mutta se valmistui vasta tänä kesänä. Sitä ennen sen tilalla oli kyllä uimahalli, mutta se oli vanha ja yksinkertaisempi. Tosin, hintatasokin taisi olla vähän edullisempi kuin tämä uusi Aquarama on. Laskelmoimme tosin luokkalaisteni kanssa, että Aquaraman sisäänpääsy on samaa luokkaa kuin kahvi ja pulla Kristiansandin keskustan kahvilassa. Näin ollen Tulimme siihen päätelmään, että vesipustohan onkin melko halpaa huvia. 

Maanantai-aamuna kello 12 meitä olikin vain 3 ihmistä minun lisäkseni. Ihmeen vähän porukka tästä reissusta innostui. Menimme siis nelisteen Aquaraan, jonne tosin liittyi vielä yksi luokkalaiseni mukaan lapsensa kanssa myöhemmin Paikka oli aivan ihana! Uima-altaat olivat kauniita "eternity pool" tyylisiä altaita ja vesi oli lämmintä. Sisällä oli erilaisia ja kokoisia altaita, sekä hyppytorneja. Sisällä oli kaksi saunaa sekä poreallas. Yksi allas oli ulkona, josta oli merinäköala Kristiansandin hiekkarannalle ja kauniille merelle. Vesipuistossa oli myös allas, joka teki aaltoja, sekä virtauksen, jonka mukana oli hauska uida/kellua. Myöskin kaksi vesiliukumäkeä, jotka nyt olisivat voineet olla vähän hurjempia. Meillä oli tosi hauskaa! Aikaa vierähti neljä tuntia, jonka jälkeen päätimme jo lähteä koteihimme. Otin bussin ja olin kotona siinä viiden maissa. Teimme Kristianin kanssa ruoaksi lohta pannulla ja loppuillan rentouduimme kotisohvalla. Oli kyllä ihana päivä. 

Tänään oli koulupäivä. Opeteltavaa olisi taas runsaasti. Infinitiivimuotoa verbeistä sekä ajankäyttöä. Kotitehtävänä essee, jossa tulisi kertoa omasta tavallisesta päivästä norjaksi. Onneksi olen onnekas ja minulla on oma privaattiopettaja käytössäni kotona. Osa luokkalaisistani ei olekaan näin onnekkaita. Tänä iltana olisi tiedossa jalkapallo-ottelu. Liverpool, joka on Kristianin kannattama joukkue pelaa illalla matsin. Kristianin kaveri tulee meille illalla katsomaan ottelua ja ehkä sen jälkeen pelaamme hieman Payday2 tietokonepeliä yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti