perjantai 26. heinäkuuta 2013

Vuosipäivä

Eilen meillä oli Kristianin kanssa toinen vuosipäivä. Tapasimme toisemme kaksi vuotta ja neljä kuukautta sitten Espanjan auringon alla. Tuntuu, että olisimme tunteneet toisemme paljon pidenpään. Kaksi vuotta kuulostaa jotenkin kovin lyhyeltä ajalta. Onnellisesti olemme yhdessä ja toivottavasti tulemme koko loppuelämämmekin olemaan.

Vuosipäivä oli siinä mielssä kovin epäromanttinen, että emme saaneet olla hetkeäkään kahdestaan. Meillä oli seuranamme Tor Ole sekä kaksi tyttöystäväni Jenni sekä Mia. Nyt kun Suomessa olemme niin onhan ystävistä nautittava, sekä Tor Olesta, joka on nyt siis mukanamme Suomessa tämän viikon verran. Vuosipäivämme oli silti mukava ja onnistunut. Menimme syömään viikinkiravintolaan nimeltä Harald, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Olemme kokeilleet kyseistä ravintolaa ennenkin, mutta Turussa. Helsingin ravintola oli yhtä mukava kokemus eksoottisine ruokineen. Ravintolassa saa hyviä erä/riista-aiheista ruokaa. Todella mielenkiintoisia makuelämyksiä. Tilasimme saman aterian kuin viimeksi Turussa käydesssämme. Miekka, jonka läpi oli lävistetty villisikamakkaraa, punahirveä, pyytä ja poroa. Lisäksi lohkoperunoita, juustokermaperunoita, puolukka- sekä tervakastiketta, hunajamarinoituja vihanneksia sekä sienimuhennosta. Lisäksi alkuruokaa, joka sisälsi kuin myös herkullisia suupaloja. Juomaksi Haraldin omaa hunajaista olutta.

Tor Ole ja alkupalalautanen


Kristian ja Mia viikinkihtut päässä


Illallisen jälkeen menimme Aussiebaariin muutamalle oluelle. Olimme siellä kolmeen asti yöllä, jolloin meidän viimeinen bussi olikin kerennyt jo menemään. Ei auttanut muu kuin ottaa taksi kotiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti