maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi lemmikki ajatuksissa

Olemme tosiaan nyt Kristianin kanssa päättäneet hankkia uuden lemmikin: pupun! Kristianilla on hänen lapsuudessaan ollut kaksi lemmikkikania ja myöhemmin kaksi lemmikkiundulaattia, joista toinen on vielä jäljellä hänen vanhemmillaan. En tosiaan ajatellut, että Kristian innostuisi kanista näin paljon. Eilisestä illasta hän käytti neljä ja puoli tuntia tiedon hakuun lemmikkikaneista ja päädyimme nukkumaan vasta kahdelta yöllä. Minulle lomalaiselle tämä oli ihan ok, mutta Krisun piti herätä seitsemältä töihin. Me olemme molemmat tosi innoissamme uudesta tulokkaasta. Ensin tietysti pitää rakentaa häkki ja etsiä kasvattaja. Roduksi ajattelimme kääpiöluppakorvakania. 

Toinen asia mitä huomasin eilen, että blogini logo ei näytä oikein istuvan tietokoneruudulle. Käytän yleensä tietokonetta tv-ruudulta ja logo ja koko blogin kokoonpano istuu siihen täydellisesti, mutta eilen otin käyttööni oman kannettavan koneen ja huomasin kuinka pahasti logo oikeasti ruudulle istuu. Kristian lupasi korjata asian heti kun jaksaa ja kykenee. Toivottavasti pian! 

Nyt tarkoituksena olisi siivota kotia ja pestä vaatteita tulevaa Suomen reissua varten. Aamurutiineihini kuuluu tosin se pari tuntia rentoutumista, aamukahvin juontia ja uutisten lukemista koneelta. Toivottavasti saan kämpän kuntoon ennen kuin ahkera työläinen tulee takaisin kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti