keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Rantalöhöilyä

Ihana aurinko ja kesä. Pakkohan siitä on nauttia kun vielä voi. Tapasin ystäväni kaupungilla ja menin hänen luokseen kahville. Hän väsäili juuri georgialaista ruokaa aviomiehelleen valmiiksi illallista varten. Sipulia, papuja ja vahvoja mausteita. Sekaan paljon tomaattipyrettä ja voila! Ruoka on siis lisuke lihalle. Aivan kuin riisi tai perunakin. Tämä pöperö oli kyllä todella maukas yhdistelmä mitä en olisi itse ikinä lähtenyt kokeilemaan keittiössäni. Sain maistaa sitä ja olihan se melko mielenkiintoinen yhdistelmä. Yllättävän hyvää kyllä. Veikkaan itse pysytteleväni kuitenkin perinteisessä perunassa.

Kahvittelun jälkeen suuntasimme rannalle. Kristiansandin ranta nimeltä Bystranda on nätti hiekkaranta meren äärellä ja keskellä kaupunkia. Loikoilimme siellä muutaman tunnin kunnes kello löi viisi, jonka jälkeen Kristian haki minut kotiin. Päivetyin mielestäni mukavasti ja nyt tuntuu, että iho kutisee aurinkoihottumasta. Kristiankin kommentoi minun saaneen uusia pisamia kasvoihini. 



Kutsuimme Kristianin veljen Lars-Eivindin meille illalliselle. Grillasimme possua, jota söimme salaatin ja perunasalaatin kanssa. Jälkiruoaksi pistaasijäätelöä. Se on siis Kristianin suosikkijäätelömaku, mutta itse kyllä mieluiten söisin vähän makeampaa ja ns. normaalimpaa jäätelöä. Ostimme myös pari rasiallista mansikoita, jotka unohdimme ottaa esille. Ne ovat siis vieläkin jääkaapissa. Huomenna uusi yritys. 


Melkoisen kookas pihvi kattaa puolet grillistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti