maanantai 15. heinäkuuta 2013

Rauhallinen viikonloppu

Nyt on vietetty rauhallinen viikonloppu. Viimeinen viikonloppu Norjassa ennen Suomen reissua. Vielä neljä päivää edessä ja pääsee kotiin. Tiedossa mökkireissu heti Suomeen päästyämme. Olemme vuokranneet auton, jonka saamme käyttöömme heti torstaina laskeuduttuamme Suomeen. Perjantaina lähdemme mökille Punkaharjulle pidennetyksi viikonlopuksi. Katselin tosin tänään säätiedoituksia ja ne eivät näyttäneet kovinkaan lupaavilta. Tiedossa koleaa ilmaa ja sadetta. Eiköhän tosin kolmen viikon reissuun mahdu muutama aurinkoinenkin kesäpäivä. Tor ole tulee mukaamme viikoksi. Hänen vuokseen tosin toivon vieläkin enemmän lämmintä ja aurinkoista lomasäätä. Ehtiihän se säätiedoitus vielä tässä muuttuakin.

Perjantain vietimme ihan vain kotosalla. Meillä molemmilla oli sen verran heikko happi, että oma koti tuntui houkuttelevalta ajatukselta. Ei siitä sen enempää.

Lauantai, eli eilinen oli kuin myöskin rento kotipäivä. Kristianin äiti tuli käymään pikavisiitillä. Meidän skaalassa pikavisiitin kesto tosin oli sen puolitoista tuntia. Hän (ja Kristianin isä) olivat olleet Lissabonin reissulla ja palanneet sieltä perjantaina kotiin. Oli kuulemma ollut lämmintä sen kolmenkymmenen asteen verran ja muutenkin kaupunki oli ollut aivan ihana lomakohde. Tuliaiseksi saimme suklaata (norjalaista tosin), oliiviöljyä sekä kuivattua oreganoa. Lisäksi minä sain muutaman suloisen tarra-arkin scrapbook harrastustani varten. Kristianin äidin vielä paikalla ollessa tuli Tor ole luoksemme. Tiedossa oli leffailta ja koitekoista pizzaa. Tosin, leffan katsominen tuli minulle yllätyksenä, sillä siitä olivat pojat sopineet keskenään norjaksi. 

Aloimme Kristianin kanssa väsäämään lauantaisen tapamme mukaan pizzaa. Se onnistui hyvin, tosin oli ehkä hieman mauttomampaa kuin yleensä. Ehkä olin hieman turhan kriittinen, sillä ensimmäistä kertaa jaoimme pizzan jonkun kanssa ja se joku oli vielä ammatiltaan kokki. Hyvin tosin tuntui pizza maistuvan Tor Olelle. katsoimme pizzan jälkeen elokuvan nimeltä Man apart. Oli kyllä ihan hyvä action pläjäys, jota tähditti komea Vin Diesel. Siinä se lauantai ilta meni leppoisasti kotisohvalla laiskotellen. Tor olen lähdettyä Kristian katseli suosikkivideoitaan youtubesta ja minä piirtelin huvin vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti