sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kotitekoinen pizza


Kastike:
1 Sipuli
1 Kiinalainen valkosipuli (Tai vaihtoehtoisesti 2-3 valkosipuin kynttä)
400 g Jauhelihaa
1 Tölkki murskattuja tomaatteja
0,5 dl ketsuppia
1 tl chilipastea 
Runsaasti oreganoa
Suolaa
Pippuria
0,5 rl Paprikajauhetta
1 rl Rakuunaa
1 rl Basilicaa
2 rk Valkosipulijauhetta

Päälle:
Sipulirenkaita 
Kirsikkatomaatin puolikkaita
Juustoraastetta

- Ruskista jauheliha pannulla + lisää sipuli ja valkosipuli kuullottumaan.
- Lisää tomaattimurska tölkistä ja n. puoli tölkillistä vettä.
- Lisää mausteet ja anna kiehua n. 30 minuuttia. 
- Laita seos pizzataikinan päälle ja asettele sipulirenkaat ja kirsikkatomaatit seoksen päälle.
- Ripottele runsaasti juustoraastetta päälle.
- Laita uuniin 225C 20minuuttia (kiertoilma). 

Huom! Maustemäärät ovat "noin" arvioita. Maistelemalla kastiketta aika ajoin selviää juuri se itselleen sopiva määrä mausteita. Itse pidämme mausteisesta ruoasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti