maanantai 27. tammikuuta 2014

Laiska viikonloppu

Se olisi sitten viimeinen maanantaivapaa menossa. Ulkona sataa lunta ja asteita on -2,4 c. Juon tällä hetkellä aamukahviani viltin alla ja nautin hetken elämästä ja aamupäivän rauhallisuudesta. Tänään en ole näkemässä anoppiani, sillä hän on vierailemassa vanhempiensa luona tämän päivän. Minulla on aikaa siivota koti, pestä pyykkiä ja opiskella. Eilinen koko päivä meni xboxilla pelatessa. Me olemme löytäneet uuden suosikkimme: Battlefield 4! Ompa mahtava peli. Ainoa miinus on se, ettei pelissä ole splitscreeniä, joten pelaamme peliä vuorotellen. Se on ihan ok, mutta aina tuntuu siltä että oma vuoro menee niiin nopeasti ohi ja toinen pelaa niiin paljon kauemmin. Todellisuudessa uskoisin, että pelaamme suht. saman verran vuorollamme. Minun kärsimättömyydestäni tuli vähän kommenttejakin:"God, you are selfish!" Minä: "Well, I`m glad you are demanding then." Ongelma ratkaistu. ;)

Lauantaina vierailimme illan Kristianin kaverin Tor Olen luona. Kävimme kaupassa ostamassa pasta carbonara tarvikkeet ja kokkasimme yhdessä. Se oli kyllä hauskaa. Aterian jälkeen istuimme sohvalla muutaman tunnin verran juoden olutta ja rupatellen. Vierailun jälkeen menimme Kristianin kanssa kotiin jatkamaan iltaamme ja pelasimme Pegglea. Se on hauska ja yksinkertainen xbox peli. Aika meni tosi nopeasti. Sanoisimpa siis, että aika xboxintäyteinen viikonloppu.

Mietin tässä seuraavaa Suomen vierailuajankohtaa. Taitaa mennä pääsiäiseen. Silloin olisi ainakin koulusta lomaa ja toivottavasti kavereilla ja perheelläkin Suomessa. Pyysin tosin myös vanhempiani käymään täällä Norjassa ennen sitä. Täällä vierailemien tuntuu tosin olevan iso ongelma isälleni. Häntä ei tunnu kiinostavan vieraileminen täällä sitten ollenkaan. Omahan on menetyksensä.

Kesän suunnitelmia olisi, että appivanhempani vierailisivat Suomessa ja menisimme yhdessä mm. kesämökillemme ja sitä ympäröiviin kauniisiin kesäkaupunkeihin; Savonlinnaan ja Lappeenrantaan. Ajatus kuulostaa aivan ihanalta. Toivottavasti suunnitelmat toteutuvat ja pääsevät he kokemaan Suomen kesän aidoimmillaan.

1 kommentti:

  1. Hei laitoin sulle viestiä faceen! Löytyy viestien "muut" osiosta. Aattelin ilmotella asiasta täälläkin, kun ite en ainakaan koskaan noita facen "muita" viestejä huomaa :) terkuin: toinen paikkakuntalainen

    VastaaPoista