maanantai 2. joulukuuta 2013

1. Adventti

Nyt on joulusesonki sitten virallisesti avattu tässä huushollissa. Eilen poltimme ensimmäistä adventtikynttilää ja nautimme joululimonadia.


Kristian toi perjantaina kotiin joulukukkia. Ihana mies! Hän toi kaksi joulutähteä, tavallisen monikukkaisen ja pienen "vauvatähden" sekä ekstrana yhden ruusun.
Tuksukynttilän uusiokäyttöä. Sopi täydellisesti pienen joulutähtösen ruukuksi.
Kalenteristamme saimme karkkia sekä adventtiteetä. Karkit meni nopeisiin suihin jo heti aamusta ennen aamupalaa. Puppe sai omasta kalenteristaan punajuuripaloja. Kani ei tuntunut olevan oikein punajuuren ystävä. Ehkä tämän päivän luukusta löytyykin sitten jotain mieluisampaa. Eilinen päivä meni lähes kokonaan xboxia pelaillen. Pelasimme läpi pelin nimeltä "The Cave". Oli ihan hauska ja nokkela peli, jonka parissa meni nopeasti muutama tunti. Tämän jälkeen rauhoituimme sohvalle katselemaan tv-sarjoja. Sunnuntai meni ohi hujauksessa.

Lauantaina olimme Kristianin työpaikan pikkujouluissa. Tilaisuus oli keskustan erässä hotellissa jossa oli samaisena päivänä muitakin juhlia. Hotellin aulassa esiintyi bändi ja ihmiset tanssivat ja pitivät hauskaa. Oma iltani ei ollut kovinkaan kummoisempi. Ihmiset ympärillä pitivät hauskaa ja juttelivat keskenään. Itse lähinnä omissa oloissani ikävöin kotiin suomeen. Olen oikeasti paljon sosiaalisempi ihminen mitä täällä pystyn olemaan. Onneksi enää muutama viikko kunnes pääsee suomeen näkemään ihania ystäviä ja perhettä. Mutta ruoka sentään oli hyvää ja alkoholi ilmaista. Lähdimme kotiin jo kahdentoista maissa sillä silloin lähti kyytimmekin. Ensi viikonloppuna on Kristianilla toiset pikkujoulut, mutta onneksi minua ei ole kutsuttu. Toisaalta onneksi ja toisaalta harmiksi. En todellakaan ole tottunut viettämään lauantai iltoja yksin kotona. Olenkin yrittänyt vähän järkätä itselleni tekemistä. Ainakin yksi luokkalaiseni lähtisi mielellään esimerkiksi clubille pyörimään. Katsotaan nyt tuleeko suunnitelmasta mitään.

Tänään onkin maanantai kulunut siivoillessa ja pyykkiä pestessä. Pitäisi varmaan vähän norjaakin opiskella. Muutama uusi kielioppiasia olisi opeteltava ja 24 sanaa huomiseen sanakokeeseen. Helppo nakki! :D Jouluomenoita sekä servettejä keittiötä piristämässä.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti