torstai 8. elokuuta 2013

Valmistautumassa kanin saapumiseen


Ostimme Itäkeskuksen Faunattaresta suurimman osan tarpeellisista hoitovälineistä; kynsisakset- ja viilaan, ruokakupin, vessan, naksuttimen (kyllä vain!) ja puuhalelun. Ostimme myös juomapullon ja sille telineen. Ostimme myös kotona odottaville deguille uuden juomapullon. Ainoa ero entiseen pulloon on se, että uusi pullo on lasia, joten sen voi laittaa häkin sisään ilman, että riiviöt purevat siitä reiän läpi.

Nyt puuttuu vielä häkki, jonka siis ostamme eläinkaupasta ennen kuin Kristian aikoo rakentaa deguhäkin viereen kanille soveltuvan ikeahäkin. Kun itse rakennettu häkki on valmis. aiomme viedä kanin ensihäkin Kristianin vanhemmille, jotka (varsinkin äitinsä) on todella innostuneita ottamaan kanin hoitoonsa. 

Ja ikinä ei voi myöskään lukea liikaa tietoa eläimistä. Paljon onkin jo nettiä selattu, mutta silti tuntuu, että haluan tietää lisää, etenkin kanin ruokavaliosta. Näimme muuten Anttilassa kasvisten kuivaimen! Sehän olisi juuri täydelline meille. Varsinkin degujen tarkan ruokavalion vuoksi olisi todella ideaalista, että voimme itse kuivattaa ja rakentaa niiden ruoan. Kone olisi turhan iso Suomesta Norjaan vietäväksi, joten meidän tulee etsiä samainen masiina Norjaan päästyämme. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti