maanantai 19. elokuuta 2013

Kotiviikonloppu

Nyt on vietetty ensimmäinen viikonloppu Norjassa Suomen loman jälkeen. Viikonloppu oli täydellinen. Pelasimme Suomesta ostettua Army of two- peliä sekä katsoimme minulle uutta tv-sarjaa nimeltä Strike back. Olen aika koukussa! Tosi hyvä sarja, vaikka nyt toisen tuotankoauden alkaessa on sarjan tyyli hieman muuttunut. Aivan uudet näyttelijät ja paljon enemmän seksiä, mitä ei mielestäni sarja olisi tarvinnut. Silti erittäin jännittävä ja hyvä sarja. 

Lisäksi eilen meillä vieraili Kristianin vanhemmat, sekä Kristianin serkku Stavangerista. Serkku on Kristiansandissa töissä tämän kesän ja palaa töidensä jälkeen takaisin Stavangeriin. Hän on töissä musiikkitalolla assistenttina. Mukava tyttö, mutta ihan erilainen kuin minä. Hän tuntui kovin täydelliseltä ja tunnolliselta ihmiseltä, eikä hän ollut eläinrakas. Meidän asuntomme alkaa tuntua hieman eläintarhalta kahden suurehkon häkin vuoksi. Kristianin vanhemmat olivat molemmat innoissaan uudesta kanistamme, muttei serkkua tuntunut oikein kiinnostavan. Puhuimmekin eilen Kristianin kanssa kuinka hyvin minulla hänen äitinsä kanssa synkkaa. Voisin kutsua häntä jo ystäväkseni. Meillä on samat kiinnostuksen kohteet ja elämänarvot, eikä meitä kumpaakaan kiinnosta olla täydellinen ihminen. Olemme mitä olemme, mutta olemme onnellisia.

Ja tosiaan koulunihan alkoi taas pitkän kesäloman jälkeen. Tuntui jännittävältä mennä taas kouluun, mutta hyvinhän se meni. Oli mukava nähdä tutut ihmiset ja mukava taas päästä opiskelun makuun. Jotain rytmiä siis minunkin arkeeni.

Tässä ihana kuva Gørilistä ja Pupesta. Heistä taisi tulla eilen kavereita pienen ujostelun jälkeen. Onneksi pienen pupun sydän on helposti lahjottavissa salaatilla.
Kani voi muutenkin hyvin. On tullut reippaammaksi ja uteliaammaksi. Tottunut jo paijailuun ja rapsutteluun. Hieman vielä jännittää häkistä syliin nostettuna olemista. Tässä pari (punasilmäistä) kuvaa Pupen ensimmäiseltä jaloittelureissulta.

2 kommenttia:

  1. Täydellisyys on tylsää. Ja sitä paitsi ei kukaan oikeasti ole täydellinen, toiset vain peittävät puutteensa paremmin. Minun silmissäni Heini olet täydellinen <3

    VastaaPoista
  2. Sitä mieltä mäkin olen. Täydelliset ihmiset ovat tylsiä. Pitää osata ottaa rennosti ja nauraa omille mokilleen. Ja mokata! kiitos <3

    VastaaPoista